Festa de Sant Martí 2018

Festa de Sant Martí 2018

Festa de Sant Martí 2018

És la festa local per excel·lència. En el nostre cas s’escau en la festivitat del patró sant Martí l’11 de novembre. La festa sol durar tres dies, als quals se sol afegir un quart “sant Macari”, nom humorístic que es dóna al dilluns o dia que segueix a la festa major. Com sant Martí (o sant Martí Gros) és a la tardor, quan comença a fer mal temps, també se celebra la “festa major petita”, a l’estiu, el primer cap de setmana de juliol. Actualment és la festa d'estiu la que compta amb més visitants tot i que la verdadera festa sigui la de la tardor.

Les dues festes majors que es duen a terme durant l’any atrauen centenars de persones de Maçanet i dels diferents municipis de la comarca i Catalunya Nord.

En aquesta edició com ja comença a ser habitual començarem amb el correbars maçanetenc i festa al Catau. El dissabte tindrà lloc una pedalada popular, la presentació del llibre d'Andrea Vilallonga, sardanes i a la nit festa amb el grup Banda Neón i dj. El diumenge tindrem l'ofici solemne, sardanes i un monòleg sobre Pepe Rubianes. Pel que fa al dilluns hi haurà l'espectacle de Globoclown per als més petits.

Close