La volta a l’Empordà per etapes

La Ruta dels Indiketes és la volta a l'Empordà per etapes a través de diversos camins i senders mil·lenaris, utilitzats pels ancestrals habitants ibèrics de la regió -els Indiketes- amb un total de 476 km que recorren de manera circular les dues comarques catalanes (Alt i Baix Empordà). Es realitza en format autoguiat i en dues modalitats: senderisme i bicicleta.

La Ruta dels Indiketes discorre per zones de mar i muntanya, passa per 3 parcs naturals i 3 zones de protecció especial, entra a encantadors pobles d'arquitectura medieval, travessa barrancs, roquissars, valls, torrents i creua els dos principals rius de la regió. Travessa zones humides i zones de cultiu; permet perdre's en extensos boscos d'alzinars i suredes i banyar-se en belles cales. Connecta antigues talaies, torres de guaita i fars i condueix a bona part de les vistes més belles de la comarca. És, sens dubte, la millor manera de descobrir la gran riquesa natural i patrimonial de l'Empordà.

Es pot començar a qualsevol lloc i fer en qualsevol sentit. Per fer senderisme es proposen 22 etapes d'uns 20-30 quilòmetres cadascuna.

Per a més informació: https://www.rutadelsindiketes.com/ca/

Última actualització: 11/05/2024

Close