L’Ajuntament es posiciona en contra de l’exclusió financera i en defensa de les ADF

L’Ajuntament es posiciona en contra de l’exclusió financera i en defensa de les ADF

El Ple de l’Ajuntament de 28 de març va aprovar una moció en contra de l’exclusió de persones i territoris, que és conseqüència de l’estratègia actual de la majoria d’entitats financeres, i a favor de qualsevol iniciativa legislativa per garantir el servei de caixer automàtic en municipis en risc d’exclusió financera. Feu clic aquí per veure la moció.

A la mateixa sessió de Ple es va aprovar un manifest que reclama la redacció d’una llei per regular l’activitat i organització interna de les ADF que permeti, entre altres coses, reconèixer els voluntaris com a membres de ple dret d’aquestes entitats i la intervenció en casos de nevades, ventades i aiguats. Feu clic aquí per veure la moció.

Durant la sessió es va aprovar també modificar el pressupost d’aquest any per poder pagar factures de diferents proveïdors per adquisicions, serveis i obres del 2021, que no es van poder pagar en el seu moment per manca de consignació pressupostària. Feu clic aquí si voleu veure més detalls sobre aquest expedient, que és el número 2/2022.

Close