L'alcaldessa recull la distinció per la transparència

L’alcaldessa recull la distinció per la transparència

L’alcaldessa de Maçanet de Cabrenys, Mercè Bosch (Més per Maçanet), va rebre ahir a la Universitat Autònoma el segell Infoparticipa, que acredita el bon nivell en matèria de transparència i qualitat informativa de la web de l’Ajuntament.

La web municipal compleix 46 dels 52 indicadors que s’han fet servir per a l’avaluació, entre els quals hi ha informació relativa a l’organització institucional, a la gestió econòmica, a la contractació pública, als serveis públics, a convenis, a subvencions i a normativa municipal, entre altres.

Aquesta és una distinció que concedeix cada any el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma als ajuntaments que disposen de portals web amb un major compliment del que estableix la Llei 19/2014 de Transparència, accés a la informació pública i bon govern, en matèria de publicitat activa.

Per donar les distincions, els avaluadors tenen en compte també criteris qualitatius com l’estructuració de la informació, la presentació clara, la navegabilitat i la freqüència d’actualització.

Podeu consultar aquí l’anàlisi de tots els indicadors.

Close