massanetdecabrenys.com

massanetdecabrenys.com

massanetdecabrenys.com

Us recomanem la pàgina web massanetcabrenys.com, on hi trobareu un recull d'articles, fotografies i informació general sobre Maçanet de Cabrenys.

En Rafel Sot i Delclòs, va dedicar la seva jubilació a recuperar i classificar l'Arxiu Municipal de Maçanet de Cabrenys. Els documents que havien pogut sobreviure a la guerra civil estaven molt malmesos, polsosos i rosegats per les rates. Fruit d'aquesta feina foren la vintena d'articles, sobre fets de la història local de Maçanet de Cabrenys, que s'anaven publicant en els programes de la festa major i que reprodueixen en aquesta pàgina web.

En Pere Roura i Sabà va començar de ben jove a investigar sobre el passat de Maçanet de Cabrenys, però ell no es va limitar a l'arxiu del poble sinó que va estendre les seves recerques per molts arxius del país. En Pere ha publicat llibres i treballs sobre Maçanet de Cabrenys i col·labora, cada any, en el programa de la festa major per fer-nos conèixer la història del nostre poble.

Des de l'Ajuntament de Maçanet de Cabrenys també els ho agraïm a tots dos i d'en Pere esperem que continui sense defallir amb la seva tasca, mai prou agraïda.

Close