Recollida de residus porta a porta

El nostre poble està en un indret privilegiat per gaudir d'entorn i natura, podem trobar camins per recòrrer les nostres contrades, on hi ha diverses ermites romàniques, rieres on us podreu banyar amb aigües amb propietats curatives, diverses fonts d'aigües naturals, fins i tot un manantial on podreu trobar una aigua de poder mineromedicinal. Vaja tot el que volgueu per gaudir de l'indret on ens trobem. El nostre municipi tè una part del seu terme municipal dins d'un espai EIN ( espai d'interés natural) Aquest està a la zona de les Salines. Maçanet es troba dividit entre dues comarques l'Alt Empordà i l'Alta Garrotxa. El pic del moixer a 1445m d'alçada és el pic més alt de l'Empordà, on podeu disfrutar d'unes vistes espectaculars tant de l'Alt Empordà com de la part francesa. Som municipi fronterer i això també us pot agradar per visitar la zona de França on podreu gaudir d'entorns especial. Per això des del nostre consistori una de les prioritats és poder conservar tot el que ens envolta.

Volem preservar tot aquest paisatge i per aquesta raó des de desembre de 2015 Maçanet està dins un projecte de recollida porta a porta de rebuig i orgànica. Com molt bé sabreu, les deixalles són un dels pitjors problemes que tenim actualment a la nostra societat, generem molt més del que podem assumir. Aquest projecte inclou uns dies de recollida porta a porta de rebuig i orgànica amb uns cubells que podeu deixar a la porta de casa els dies corresponents i també hi ha diverses zones del municipi on podeu abocar la resta de deixalles de selectiva (paper, vidre i plàstic).

Per aquest motiu us demanem la màxima col.laboració tant si residiu a Maçanet habitualment, com si heu vingut de visita a passar uns dies amb nosaltres.

Us adjuntem un mapa de les diverses zones on hi ha contenidors de selectiva, un espai ubicat a darrera l'Ajuntament on hi ha una àrea d'emergència per a rebuig i orgànica, i un calendari de recollida d'aquestes fraccions.

També us recordem que l'horari per accedir a la deixalleria és: dilluns de 12 a 13h, dijous de 16h a 17h i dissabte de 10h a 11h. Allà podreu dipositar tot el que no es recull sel·lectivament.

Gràcies per la vostra col·laboració.

 

Close