Reconeixement a la qualitat i transparència de la web

Reconeixement a la qualitat i transparència de la web

L’Ajuntament de Maçanet de Cabrenys rebrà aquest any una distinció per la qualitat i la transparència de la web municipal.

Es tracta del segell Infoparticipa, que concedeix cada any el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma als ajuntaments que disposen de portals web amb un major compliment del que estableix la Llei 19/2014 de Transparència, accés a la informació pública i bon govern, en matèria de publicitat activa.

Els avaluadors utilitzen 52 indicadors per veure si bona part de la informació que la Llei de Transparència obliga a publicar està, efectivament penjada a la web. Es tenen en compte també criteris qualitatius com l’estructuració de la informació, la presentació clara, la navegabilitat i la freqüència d’actualització.

La web de l’Ajuntament de Maçanet compleix 46 dels 52 indicadors que s’han fet servir per a l’avaluació, entre els quals hi ha informació relativa a l’organització institucional, a la gestió econòmica, a la contractació pública, als serveis públics, a convenis, a subvencions i a normativa municipal, entre altres.

L’avaluació es va tancar el passat 29 de març i ja estan penjats a la web de l’entitat avaluadora els resultats definitius, que podeu consultar amb detall fent clic aquí. En els propers mesos, es programarà l’acte d’entrega del segell.

Close