Protocol d'actuacions per lluitar contra les violències sexuals en entorns d’oci

Protocol d'actuacions per lluitar contra les violències sexuals en entorns d’oci

Protocol d’actuacions per lluitar contra les violències sexuals en entorns d’oci

El Govern de la Generalitat ha posat en marxa un protocol per donar criteris operatius als professionals de la seguretat per tal d’establir les pautes d’actuació en entorns d’oci davant d’aquestes conducte. Més de 50 persones de diverses entitats públiques i privades han format part del grup de treball que ha treballat en el protocol, entre les quals hi havia la Federació de Municipis de Catalunya.

Els Mossos d'Esquadra aplicaran el protocol a tot el territori de Catalunya directament i, de manera progressiva, els municipis i les policies locals, i les diferents entitats privades i altres ens que vagin formalitzant la seva adhesió.

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, i el conseller d’Interior, Miquel Buch, acompanyats de la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Núria Balada; i el director general de l'Administració de Seguretat, Jordi Jardí, van presentar ahir les actuacions que es duran a terme un cop el protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci ha estat validat per tots els sectors implicats amb un ampli consens. En l'acte hi va assistir en representació de l'FMC, Sílvia Folch, tinent d'alcalde del Masnou.
En el següent enllaç podeu trobar el protocol complet:
https://fmc.cat/documents/27452/doc/Protocol.pdf

Close