Guia punts de silenci Maçanet de Cabrenys

Tenim publicada, en format imprès i digital, la guia dels espais de silenci, amb la geolocalització de 25 espais idíl·lics, en plena natura, on el visitant podrà gaudir del silenci i desconnectar del brogit quotidià. La guia divideix els espais en tres categories temàtiques: els punts de silenci amb vistes espectaculars, els immersos al bosc, i els situats a tocar a punts d’aigua.

La guia també inclou les coordenades de la ubicació i indicacions per el accés a peu, amb turisme o amb 4x4, donant detalls de la dificultat classificant-la en baixa, mitjana o alta. No es preveu la senyalització concreta del punts de silenci per tal de que l'impacte en l’entorn natural sigui el menor possible.

En aquests espais hom pot gaudir en silenci de la remor de l’aigua, el cant dels ocells, o embadalir-se contemplant el paisatge. La natura és el preuat privilegi que es pretén potenciar amb aquesta pionera guia proposant una manera original de donar a conèixer espais naturals privilegiats com a fil conductor per promocionar el conjunt patrimonial del municipi.

En el següent link podeu descarregar-vos en format digital la guia dels 25 diferents punts de silenci repartits per tot el nostre terme municipal.

Us animem a passejar-hi!

Guia-Punts de silenci DIGITAL6

Close