Distinció per a la qualitat i la transparència de la web de l'Ajuntament

Distinció per a la qualitat i la transparència de la web de l’Ajuntament

L'Ajuntament ha renovat aquest any el segell Infoparticipa, que distingeix la qualitat i la transparència dels continguts que estan publicats a la web municipal.

La pàgina web de l'Ajuntament compleix 44 dels 52 indicadors que fa servir el Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Autònoma per fer l'avaluació.

Aquests indicadors fan referència a informacions que els ajuntaments han de publicar d’ofici, per tal de donar compliment als requeriments en matèria de publicitat activa que estableix la Llei de Transparència.

Són informacions relatives a l'organització institucional, gestió econòmica, acció de govern, normativa municipal, contractes, convenis, subvencions, tràmits i serveis públics, entre altres.

Aquest és el quart any consecutiu que l'Ajuntament aconsegueix aquest premi i l'equip de govern està compromès a revalidar la distinció i a millorar els resultats en futures edicions.

L'alcalde, Javi Molina, va recollir el segell en un acte públic que es va fer dimarts passat al rectorat de la Universitat Autònoma.

Podeu fer clic aquí per veure els resultats de l'avaluació.

L'ALCALDE DE MAÇANET JAVI MOLINA RECULL EL SEGELL INFOPARTICIPA 2023

Close