Javi Molina és el nou alcalde de Maçanet

Javi Molina és el nou alcalde de Maçanet

Javi Molina Mejuto va ser proclamat dissabte alcalde de Maçanet de Cabrenys, com a resultat de les eleccions municipals celebrades el passat 28 de maig.

Molina formarà govern amb els seus companys de MAÇANET SEMPRE-ACORD MUNICIPAL, que és la llista que va assolir la majoria absoluta en els comicis.

L’actual alcalde portava quatre anys com a tinent d’alcaldessa de Mercè Bosch i tenia delegades les àrees de govern d’Hisenda, Infraestructures i Serveis Municipals, Medi Ambient i Món Rural.

Governarà amb els seus tres companys de MAÇANET SEMPRE-ACORD MUNICIPAL, mentre que tindrà a l’oposició dos representants de TOTS PER MAÇANET – TOTS EMPORDÀ i un representant de JUNTS PER MAÇANET DE CABRENYS – COMPROMÍS MUNICIPAL.

El Consistori queda format per les següents persones:

  • Javier Molina Mejuto / MAÇANET SEMPRE! – ACORD MUNICIPAL (MS-AM)
  • Martí Sabà Roura / MAÇANET SEMPRE! – ACORD MUNICIPAL (MS-AM)
  • Roser Calderón Fàbrega / MAÇANET SEMPRE! – ACORD MUNICIPAL (MS-AM)
  • Miquel Roura Bravo / MAÇANET SEMPRE! – ACORD MUNICIPAL (MS-AM)
  • Ernest Ollero Saguer / TOTS PER MAÇANET – TOTS EMPORDÀ (TXM-TE)
  • Esteve Vial Ruiz / TOTS PER MAÇANET – TOTS EMPORDÀ (TXM-TE)
  • Josep Corominas Vilarrasa / JUNTS PER MAÇANET DE CABRENYS – COMPROMÍS MUNICIPAL (CM)

En el seu discurs d’investidura, el nou alcalde va agrair la confiança dels votants pels bons resultats obtinguts que “han de permetre -va dir- governar amb la serenitat necessària i la garantia de poder treballar fermament” per assolir els objectius proposats.

Va ser agraït també amb els seus companys de govern de l’anterior mandat i va destacar que les experiències adquirides li han donat “el coneixement necessari per poder treballar amb coherència i bon rumb”.

Hi va haver paraules d’agraïment especial per a l’anterior alcaldessa, Mercè Bosch, de qui va dir que havia après moltes coses i li havia obert una “nova porta” en la seva “implicació personal amb Maçanet” i per a tots els alcaldes que l’han precedit.

“Treballarem sempre pel poble i amb el poble, amb entesa, amb cordialitat, amb esperit d’ajuda i amb la màxima eficiència i eficàcia possible”, va dir; a la vegada que va fer referència al nou mandat com “la segona etapa del nostre camí”.

Pel que fa referència als que seran als seus companys a l’equip de govern va dir que formen “un equip sòlid i heterogeni”, que tenen objectius “ambiciosos, però realistes” i que s’implicaran al màxim per millorar la qualitat de vida de tots els veïns.

“Serem accessibles i estem predisposats a escoltar tothom qui vulgui aportar de forma constructiva. Perquè aquest camí l’hem de caminar junts, i ens cal l’ajuda de tothom per treballar el present, construint un futur ple d’encerts i d’esperança pel nostre poble.”

Molina va tenir paraules d’agraïment per a les seves persones més properes i va acabar el seu discurs dient que ell serà, a partir d’ara, “un veí més, proper i dialogant”, disposat a ajudar tothom “al límit de les meves possibilitats com a alcalde i com a persona”.

Close