OTR&Braves – Classificació


Pep Pagès i Marili Yamilet es proclamen guanyadors de la primera prova de la lliga de curses verticals de muntanya ‘OTR & Braves by Brascó 2024’

1 de març de 2024, Albanyà, Catalunya – Pep Pagès, en categoria masculina, i Marili Yamilet, en la femenina, són els primers líders en l’estrena de la lliga de curses verticals ‘OTR & Braves by Brascó 2024’, competició única en la seva categoria que uneix tres cims emblemàtics de la Garrotxa i l’Alt Empordà. Pagès i Yamilet han estat els més ràpids en completar el recorregut de la primera prova, entre la plaça major de Beuda i la Mare de Déu del Mont, a Albanyà, una cursa que ha estat oberta a la participació dels esportistes durant tot el mes de febrer.

Els 37’04” de Pep Pagès han estat el millor registre entre tots els participants, per davant de Josep Dabau, amb 47’09”, i de Roger Baig, amb 47’31”, que han completat el podi d’aquesta prova. En la categoria femenina Yamilet ha estat l’única en baixar de l’hora en completar la cursa en 54’37”. La segona plaça l’ha ocupat Mireia Perpinyà, amb 1h00’00”, i el tercer lloc ha estat per Núria Puig, amb 1h01’38”.

La segona prova de la lliga ‘OTR & Braves by Brascó 2024’ dona inici avui, divendres 1 de març, amb un recorregut entre la plaça major de Maçanet de Cabrenys i l’Alt del Moixer. Tots aquells que vulguin afrontar el repte podran fer-ho fins el diumenge 31 de març, quan es donarà per tancada la cursa i coneixem els temps definitius. La tercera i darrera prova tindrà lloc durant el mes d’abril, amb sortida a la Selva de Mar i arribada al Monestir de Sant Pere de Rodes.

La lliga de curses verticals ‘OTR & Braves by Brascó Series 2024’ és un projecte pioner que fusiona esport, turisme i sostenibilitat a través d'un format innovador i respectuós amb el medi ambient. El campionat s'organitza amb la col·laboració d'entitats esportives locals i el suport dels ajuntaments de les localitats per on transcorren els recorreguts, remarcant la importància de la comunitat en aquest esdeveniment. El complex esportiu Brascó, al peu del Cap de Creus, dona nom al Gran Premi i també acollirà l'entrega final dels premis.

La lliga és accessible a tots els aficionats a l'esport, destacant-se per la seva gratuïtat i obertura. Això dona l'oportunitat a participants de tots els nivells de gaudir de l'esport al màxim, tot sent conscients de la seva responsabilitat personal donada la duresa de les curses.

Com a recompensa per la seva participació, els corredors rebran un plat de patates braves en establiments col·laboradors, una iniciativa patrocinada per Patates Torribas. A més, els tres primers homes i dones més ràpids en la classificació general rebran un trofeu.

Els participants es beneficiaran de la tecnologia avançada de l'app OTR (Open Trail Races), l'únic sistema de cronometratge per a curses que genera classificacions automàtiques en passar per cada punt de control. Aquesta app, que combina la intel·ligència artificial amb la supervisió humana, garanteix la integritat i l'autenticitat de les actuacions dels corredors.

Per a més informació sobre la lliga, les inscripcions, i els detalls dels recorreguts, visiteu la web d’Open Trail Races o descarregueu directament l’app per Android o Apple. Aquesta lliga promet ser un esdeveniment memorable que posa de manifest la capacitat de l'esport per dinamitzar el territori i promoure un turisme més sostenible.

Classificacions generals

Close