Resum de les obres que s'estan executant

Resum de les obres que s’estan executant

Aquest és un petit resum de les obres que s'estan executant i de les que s'executaran aquest any al poble.

Projecte de millora de la xarxa d'aigua a la zona de la urbanització Casanova: Iniciat. Previsió de finalització aproximada 31/10/21. Pressupost 87.846 €. Subvenció aproximada de la Generalitat del 86%. Feu clic aquí per veure les actuacions previstes.

Projecte de millora de la xarxa de sanejament, entre el pont de la carretera i la nova depuradora: Iniciat. Previsió de finalització aproximada 31/10/21. Pressupost 63.640,13€ €. Subvenció aproximada de la Generalitat de 77%. Feu clic aquí per veure les actuacions previstes.

Projecte de reforma del Passeig de la Muralla: Iniciat. Previsió durada de les obres 2 mesos. Pressupost 143.153,89€ . Subvenció aproximada de la Generalitat de 78%. Feu clic aquí per veure les actuacions previstes.

Projecte de consolidació del camí de Sant Andreu (revolt de les Penyes): Iniciat. Previsió durada de les obres 2 mesos. Pressupost 80.352,11€ . Subvenció aproximada de la Generalitat de 78%. Feu clic aquí per veure les actuacions previstes.

Projecte de reforma de la Zona Esportiva: Iniciat. Previsió de durada de les obres 2 mesos. Pressupost 93.168,89€. Subvenció aproximada de la Generalitat de 77%. Feu clic aquí per veure les actuacions previstes.

Reforma del cementiri municipal: Iniciat. Previsió de durada de les obres un mes i mig. Pressupost 49.266,90€. Subvenció aproximada de la Diputació de Girona de 90%. Feu clic aquí per veure les actuacions previstes.

Franges de protecció: Està publicada al BOP la modificació de l'ordenança pel cobrament de la taxa. Tot seguit es procedirà a fer el concurs i licitació corresponent. Previsió inici aproximat novembre de 2021. Pressupost 70.000€. No s'ha pogut optar a cap subvenció i s'aplicarà una taxa especial. Més informació aquí.

Projecte de millora de l'enllumenat urbanitzacions Can Coll i Casanova: En fase de licitació per part de la Diputació de Girona. No tenim data exacte d'inici de les obres encara. Pressupost 192.710,14€. Subvenció aproximada de la Diputació de Girona de 58%. Més informació aquí.

És possible que les obres del passeig de La Muralla, del Revolt de Les Penyes i de la Zona Esportiva durin més del que està previst, però aquestes serien les dates oficials de finalització.

Des de l'Ajuntament us demanem paciència per les molèsties que aquestes actuacions us puguin causar i us agraïm la vostra comprensió.

Close