La Infinita - Marxa E-Bikes

LA INFINITA E-BIKES: INSCRIU’TE AQUI

Aquí tens el link on et pots inscriure a la marxa gastronòmica en e-bike, que es celebrarà el diumenge, 12 de maig de 2019 a Maçanet de Cabrenys.

Inscripcions: http://ebikesgastrochallenge.tempsxcurses.com/

Preu abans del 21 d´Abril: 35€

Del 22 Abril al 11 de Maig: 40€

La Infinita es una marxa de 40 km sense crono i 1250 m de desnivell acumulat, que transcorre per les muntanyes de Maçanet de Cabrenys, on podrem contemplar la seva extraordinària bellesa. Es una marxa per que el participant pugui gaudir de la natura i esport juntament amb la gastronomia, sense cap tipus de competició.

Es un recorregut que en la seva gran majoria transcorre per pista amb petits corriols i té una dificultat moderada. La Infinita es oberta a bikes elèctriques i bicicletes tradicionals.

Durant la marxa disposarem de tres avituallaments gastronòmics, situats estratègicament, on podrem gaudir de tapes i productes cuinats per els restauradors de Maçanet, juntament amb un tast de vi o cava de L´ Empordà.

Dissabte al vespre tindrà lloc la Pasta Party amb musica en directe, gratuïta per a tots els participants.

Tant dissabte com diumenge, hi haurà un recinte firal on podrem trobar distribuïdors de e-bikes així com test i lloguers, a part disposarem d´activitats esportives relacionades amb la bicicleta i natura, com una acció de neteja, així com paradetes de restauració.

Per més info: 649 545 244

¡Us esperem a Maçanet de Cabrenys!

Normativa:

Normativa marxa infinita.

 

Última actualització: 25/03/2019

Close