Activat la fase d’alerta del Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT)

El govern de la Generalitat de Catalunya ha publicat al DOGC d'avui 21/08/23 la resolució INT/2953/2023 per la qual s'estableixen determinades restriccions per l'activació del Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT), del Pla ALFA i la presència de perill molt alt o extrem en determinats municipis en el mapa de perill d'incendi forestal del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Podeu consultar la resolució clicant en aquest enllaç.

Podeu consultar la llista de municipis afectats per un perill d'incendi molt alt o extrem, o per un Pla Alfa nivell 3 en aquest enllaç.

Els municipis veïns de Darnius, La Vajol i Agullana estan afectats per les restriccions declarades en la dita resolució.

Us recomanem tenir-les en compte, en la mesura que us puguin afectar si heu d'accedir a aquests municipis, i en general seguir totes les recomanacions del govern de la Generalitat pel que fa al risc i prevenció d'incendis forestal, donat que el nostre municipi es troba en nivell alt. Podeu consultar aquestes recomanacions en aquest enllaç.

Close