Aprovat el projecte per la passera del Pont de l'entrada del poble

Aprovat el projecte per la passera del Pont de l’entrada del poble

El passat divendres 3 de març es va fer l'acte institucional de presentació del projecte de construcció d'una passarel·la per vianants al costat muntanya del pont de la carretera d'arribada a Maçanet. Aquest projecte, que és a càrrec del Departament de Territori, entra en fase de licitació i es preveu la finalització de les obres durant l'any 2024. El pressupost és d'un milió d'euros.

És un projecte que l'ajuntament feia alguns anys que gestionava amb la Generalitat per millorar la seguretat dels veïns en l'accés a la Zona Esportiva i la Piscina, i que per fi s'ha pogut aconseguir.

El projecte inclou la urbanització dels accessos a la nova passera, l'enllumenat i la connexió amb el voral d'acés a la Zona Esportiva. També inclou la construcció de dues voreres a la carretera, una que unirà la sortida del vial amb l'stop del carrer Les Rovires, i l'altra la zona dels contenidors i el carrer de la parada del bus.

A l'acte hi varen assitir el Secretari de Mobilitat i d'Infraestructures de la Generalitat al Departament de Territori, i el Director dels Serveis Territorials de Territori a Girona, i un representant del cos tècnic del Departament de Territori.

Close