Curs de Monitor Dinamitzador Poliesportiu 23-24

Des del CEAE obren el període d'inscripcions corresponent al Curs de Monitor Dinamitzador Poliesportiu 23-24. 

El curs de monitor d’activitats poliesportives es troba emmarcat dins l’eix de treball esport i formació i es crea amb la voluntat de facilitar la formació bàsica per la conducció d’activitats esportives o poliesportives per a infants i joves menors d’edat. 

L’objectiu principal és formar a tots aquells monitors/es que volen iniciar-se o ja estan actualment portant un grup de nens/es sense titulació reglada i oferir als alumnes un seguit de conceptes teòric - pràctics per desenvolupar-se com a monitor/a dins d’un grup. 

  • Data d'inici és el dia 22 de desembre de 2023. 
  • El curs es realitzarà al Poliesportiu Municipal de Figueres. Els horaris i dies del curs es poden consultar a la nostra pàgina web on tenim tota la informació detallada del curs).

El curs consta de 4 blocs formatius i un període de pràctiques externes. 

Un cop finalitzat el curs, l'alumne/a obtindrà el certificat d'inscripció al  ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l'Esport a Catalunya), requisit imprescindible per treballar en el sector esportiu com a monitor amb menors d'edat.

Tot l'alumnat que es vulgui inscriure's al curs, ha d'haver complert 16 anys i estar en possessió del títol de la ESO o equivalent.

Blocs del curs (4): 

-Bloc General (15h)

-Bloc Específic de Joc i Esport en Edat Escolar (35h).

-Bloc Específic de Gestió i Organització de Petites Entitats Esportives (35h).

-Bloc / Càpsula de Procediments, Tècniques i Recursos de Primers Auxilis (15h).

-Període de Pràctiques Externes a una Entitat Esportiva registrada al registre Oficial d'Entitats Esportives de Catalunya (150h).

Tota la informació del curs, així com el formulari d'inscripció, es fa a la nostra pàgina web, www.cealtemporda.cat, a l'apartat d'actualitat on hi ha el cartell de la formació.

Per tal d'accedir directament a l'enllaç d'inscripcions, s'ha de clicar el següent enllaç: https://www.lareserva.cat/consell/inscripcions/altaparticipant.php?id=179

Close