L'Ajuntament compra una participació de l'empresa que gestiona l'oficina de la gent gran

L’Ajuntament compra una participació de l’empresa que gestiona l’oficina de la gent gran

El Ple de l'Ajuntament del passat 29 de novembre va acordar per unanimitat comprar una participació de la societat mercantil de capital públic SUMAR, per un valor de 1.006,38€.

L'empresa SUMAR va ser contractada per l'Ajuntament per gestionar i dinamitzar l'oficina de la gent gran, que es va inaugurar el passat 16 de juny.

Amb l’adquisició d'aquesta participació l'Ajuntament pot disposar dels recursos de SUMAR per continuar gestionant l'oficina de la gent gran, sense necessitat de contractar el servei.

A partir d'ara, aquesta societat té la consideració de mitjà propi de l'Ajuntament i és per això que se li podrà encarregar directament el servei que ja venia prestant.

La regidora de Drets socials i Educació, Roser Calderón, serà la representant de l’Ajuntament a la Junta General de SUMAR i al Consell Tècnic Assessor de l'empresa.

SUMAR és una societat de capital íntegrament públic, que té per objecte la prestació de serveis i la realització d’activitats econòmiques en l’àmbit de l’acció social a Catalunya.

A la mateixa sessió de Ple es va aprovar inicialment l'onzena modificació de pressupost que es tramita aquest any, que ara està exposada al públic i que podeu consultar fent clic aquí.

Close