Javi Molina, nou president del Consorci Salines-Bassegoda

El Consorci Salines Bassegoda va constituir, dimecres al vespre, a Pont de Molins, el Consell Plenari després dels nomenaments dels membres designats pels 16 ajuntaments que formen el l'entitat i la diputada Míriam Lanero, en representació de la Diputació de Girona.

També es va escollir, per unanimitat, el que serà el president de l'entitat els propers quatre anys: l'alcalde de Maçanet de Cabrenys, Javi Molina. S'ha nomenat vicepresidents del Consorci, l'alcaldessa de Sant Llorenç de la Muga, Montse Brugués, i l'alcalde de La Vajol, Joaquim Morillo, que ha sigut el president des de l'any 2019 fins ahir. Així mateix, es van constituir les comissions executiva i de comptes de l'entitat.

El nou president, Javi Molina, creu ”necessària una major implicació de totes les administracions del territori per afrontar els reptes de desenvolupament i sostenibilitat dels pobles del Consorci davant del canvi climàtic”.

El Consorci Salines Bassegoda
El Consorci Salines Bassegoda és una entitat pública de 16 municipis de l’Alt Empordà que treballa per la preservació i la revalorització de l’economia, el paisatge, la cultura i la natura del territori que l’integra, al nord dels grans eixos d’infraestructures de la comarca. Formen el Consorci els municipis d’Albanyà, Agullana, Avinyonet de Puigventós, Biure, Boadella i Les Escaules, Cabanelles, Cistella, Darnius, La Vajol, Llers, Maçanet de Cabrenys, Navata, Pont de Molins, Sant Llorenç de la Muga, Terrades i Vilanant.

reunio consorci salines-bassegoda

Close