Mocions de suport a la cacera i per agilitzar el pagament dels ERTOS

Mocions de suport a la cacera i per agilitzar el pagament dels ERTOS

Mocions de suport a la cacera i per agilitzar el pagament dels ERTOS

L’Ajuntament ha aprovat una moció per exigir al govern espanyol que desencalli els tràmits per tal que totes les persones treballadores afectades per un ERTO cobrin les prestacions econòmiques de forma immediata i que es resolguin totes les incidències i reclamacions amb la tramitació d’aquests expedients.

En un altre punt de la mateixa moció, l’Ajuntament demana al govern espanyol que exigeixi a tots els bancs que avancin el pagament dels ERTO que encara no han pagat, tot i que l’1 d’abril des del ministeri de Treball es va anunciar que hi havia un acord per procedir d’aquesta manera.

L’Ajuntament ha aprovat una segona moció de suport a la cacera i l’activitat ocellaire. Mitjançant aquesta, el Consistori es compromet a recolzar la cacera i l’activitat ocellaire i insta als governs autonòmic i espanyol a recolzar ambdós activitats com a motors de desenvolupament socioeconòmic del món rural i eines de conservació ambiental.

Podeu fer clic aquí per veure el contingut íntegre de les dues mocions, que es van aprovar durant la sessió de ple que es va celebrar el divendres 29 de maig.

A la mateixa sessió es va donar compte de l’informe de l’estat d’execució trimestral del pressupost (que podeu consultar aquí) i es va donar compte també, entre altres, d’un decret mitjançant el qual es va resoldre comprar un cassó pel tractor de l’ajuntament. 

La sessió es va enregistrar en vídeo i la podeu veure aquí.

Trobareu aquí tots els punts de l’ordre del dia.

Close