Aprovats definitivament els canvis a impostos i taxes per a aquest any

Aprovats definitivament els canvis a impostos i taxes per a aquest any

El passat 30 de desembre va sortir publicat al Butlletí Oficial de la Província l'anunci d'aprovació definitiva dels canvis proposats per l'equip de govern a les Ordenances Fiscals vigents per a aquest any.

Les Ordenances Fiscals són les normes d'àmbit municipal que regulen tot allò relacionat amb el pagament i gestió d'impostos, taxes, preus públics i contribucions especials.

Durant el Ple de 8 de novembre, l'equip de govern de Maçanet Sempre va plantejar aquests canvis a les ordenances que regulen l'IBI, l’Impost de Vehicles, la taxa d'escombraries i la taxa pel subministrament d'aigua.

La proposta es va aprovar amb els vots a favor de l'equip de govern i amb els vots en contra dels dos grups que formen l’oposició.

Posteriorment, durant el termini d'exposició al públic, el grup municipal de Tots x Maçanet va presentar al·legacions en contra de les modificacions i en el Ple d'11 de desembre van ser desestimades.

Feu clic aquí si voleu veure les al·legacions presentades i els motius pels quals es van desestimar amb els vots a favor de Maçanet Sempre i l'abstenció de Junts per Maçanet de Cabrenys i Tapis.

Aquestes són les Ordenances que recentment s'han modificat amb els canvis ja incorporats en el seu redactat:

Feu clic aquí si voleu veure aquestes i totes les altres Ordenances Fiscals que són vigents al municipi a partir de l'1 de gener de 2024

Close