Regidores i regidors

El grup polític Més per Maçanet va guanyar per majoria absoluta les eleccions del 26 de maig de 2019 i els candidats i candidates d’aquesta formació van aconseguir el nombre màxim de regidors que hi ha al Consistori. Els 7 regidors i regidores que hi ha a l’Ajuntament són del grup Més per Maçanet i són membres de l’equip de govern. No hi ha grup polític a l’oposició.

Mercè Bosch Romans

Alcaldessa i regidora de serveis generals

Nascuda a Maçanet de Cabrenys. Titulada en Tècnic Administratiu, Auxiliar d’Infermeria i Auxiliar de Farmàcia. Membre de l’Associació cultural i juvenil Barra d’en Rotllan durant 10 anys. Membre de la Junta de la Societat Maçanetenca. Treballadora de la Fundació Salut Empordà des de 2006. Alcaldessa de Maçanet des del 13 de juny de 2015.

A l’Ajuntament, ella és responsable, entre altres, del servei que presta l’oficina d’atenció al ciutadà i del servei d’obertura i manteniment de la franja de protecció contra incendis forestals.

Javi Molina Mejuto

Regidor d'Infraestructures i Serveis Municipals i Regidor de Medi Ambient i Món Rural

Nascut a Figueres. Resident a Maçanet des del 1972, visquent-hi habitualment des del 2013. Estudis universitaris. President de la Societat de Caçadors ‘Maçanet de Cabrenys’ des del 2017, i secretari durant diversos períodes des del 1990. Treballa actualment com a directiu d’administració i finances.

A l’Ajuntament, ell és responsable, entre altres, dels següents serveis: cementiri, mercat setmanal, recollida de residus.

Dolors Quintana i Cairó

2n tinent d'alcaldessa. Regidora de Cultura i Regidora d'Ensenyament i Joventut

Nascuda a Figueres. Resident a Maçanet des de 1979. Titulada en Tècniques Mercantils. Auxiliar de Geriatria. Treballa al Casino Castell de Peralada des del 2015. Regidora d’Ensenyament a l’Ajuntament de Maçanet des del juny de 2015.

A l’Ajuntament, ella és responsable, entre altres, del servei de llar d’infants municipal.

Segimon Baulenas i Raurell

Regidor d'Urbanisme

Nascut a Vic. Resident a Maçanet de Cabrenys des del 1972. Fundador de Pipes Sigmund. Alcalde de Maçanet de Cabrenys del 1999 al 2003, regidor entre el 2003 i el 2007, i regidor d’Urbanisme i Medi Ambient des del juny de 2015. Conseller comarcal de l’Alt Empordà del 2005 al 2006. Actualment jubilat.

A l’Ajuntament, ell és responsable del servei d’Urbanisme.

Marc Bosch Cañas

Regidor d'Esports i Regidor de Sostenibilitat

Nascut a Barcelona. Resident a Maçanet de Cabrenys. Tècnic, instal·lador i assessor energètic. Empresari.

Anna Estrada Faig

Regidora de Ciutadania, de Turisme i Comerç

Nascuda a Barcelona. Resident a Maçanet des del 1982. Batxiller superior. Estudis en grau de Geografia i Història a l’UNED. Regidora de Cultura i Esports a l’Ajuntament de Maçanet entre el 1999 i el 2002. Funcionària de Correus des del 1984 i, des del 2016, treballant a la direcció provincial de Comerç a Girona, a Vilamalla.

Roser Calderón Fàbrega

Regidora de Gent Gran, de Sanitat i Consum

Resident a Maçanet de Cabrenys. Llicenciada en Psicologia per la UdG i Màster en Gestió i Administració d’Empreses per la UB.

Última actualització: 15/03/2023

Close