Salutació

Benvinguts/des a Maçanet de Cabrenys!

Des del nostre municipi volem que aquesta pàgina web sigui una bona eina tant per els nostres veïns, com per els visitants que vulgueu conèixer una mica més del nostre poble.

Pels nostres vilatans, en aquesta pàgina podreu trobar tant formularis per sol·licitar diferents documents que faran que aquests tràmits puguin ser més ràpids, com tota la informació per tal de mostrar-vos la màxima transparència sobre el nostre municipi i ajuntament. Creiem, també, que ha de ser una eina àgil per posar-vos en contacte amb qualsevol de nosaltres, consultar-nos dubtes, queixes o fer suggeriments.

Pel que fa als visitants, podreu trobar-hi tota mena d’establiments tant per allotjar-se, menjar o comprar. També hi podreu trobar rutes de senderisme, de bicicleta de muntanya i fins hi tot passejades per fer en família. Tenim un entorn natural ideal per poder gaudir de bons paisatges i descobrir racons inversemblants, emmarcats en la història del nostre municipi. Si voleu conèixer tot això sereu molt benvinguts.

Esperem que aquestes millores en la nostra pàgina siguin del vostre agrat i ajuda.

 

 

 

 

 

Mercè Bosch
Alcaldessa de Maçanet de Cabrenys
alcaldia@massanet.cat

SaveSave

Última actualització: 22/04/2021

Close