Alcaldia

Vaig néixer a Maçanet de Cabrenys i sempre he viscut al poble. Estic casada i sóc mare de dos fills, sóc tècnic administratiu, auxiliar d'infermeria i auxiliar de farmàcia.

El 2015 vaig presentar-me per alcaldessa juntament amb la meva llista electoral. Som un grup de vilatants de Maçanet amb moltes ganes de tirar el poble endavant i intentar fer millores dins de les possibilitats actuals.

Hem creat aquest portal amb l'objectiu de donar resposta a la informació que necessiteu els vilatants i també per difondre els atractius del nostre municipi. Esperem que la trobeu interessant i que a partir d'ara, sigui un canal de comunicació efectiu entre nosaltres.

Mercè Bosch
Alcaldessa de Maçanet de Cabrenys

 

Perfil biogràfic

Nascuda a 24 de setembre de 1976 a Maçanet de Cabrenys

Formació (titulacions finalitzades):

EGB, FP2 Tècnic Administratiu, Auxiliar d'Enfermeria i Auxiliar de Farmàcia

Trajectòria política:

Inici de la trajectòria política el 13/06/2015 a l'alcaldia de Maçanet

Trajectòria professional:

Inici de la trajectòria professional els anys 90 treballant en el sector de la restauració fins 98/99. Treball d'auxiliar d'infermeria a El Jardí de l'Empordà i Residència nova vida de Roses 99/2002. Auxiliar de Farmàcia a Maçanet de Cabrenys a Farmàcia Immaculada de las Casas Blanco 2002/2006. Actualment treballadora de la Fundació Salut Empordà des d'Abril de 2006.

 

SaveSave

Última actualització: 29/09/2022

Close